Behandler søges til Tandreguleringen

Behandler søges til Tandreguleringen – vikariat start februar 2022 – 2-3 dage om ugen

Vi vil gerne invitere nye kolleger ind til at arbejde med os i Tandreguleringen – vi kan tilbyde vikariat i perioden 1.februar 2022 og frem til 30.september 2022.

Vikariatet er en kvoteansættelse på 2-3 dage om ugen; 15 – 22,5 arbejdstimer og 13,5 – 20,22 løntimer pr. uge.

Tandreguleringen er en fælleskommunal virksomhed, der servicerer seks kommuners behov for tandregulering. Tandreguleringen er beliggende hhv. i Hvidovre og i Albertslund.

Vi søger en medarbejder, der kan gennemføre selvstændige patientbehandlinger under faglig supervision af vores specialtandlæger og kan indgå i behandlingsteamet på professionel vis sammen med andre behandlere og klinikassistenter.

Du kan have faglig baggrund som tandplejer eller klinikassistent og har grundig erfaring og kompetencer indenfor ortodonti.

Du har patienten i centrum og har fokus på at sikre den rette information til og kommunikation med såvel patienter som pårørende.

Du vil sammen med kolleger blive inddraget i at udvikle virksomhedens strukturer og procedurer og vil indgå i interne fora med faglige diskussioner og udfordringer.

Vi kan tilbyde dig et bredt fagligt fællesskab med specialtandlæger, tandplejere, tandklinikassistenter og tandteknikere, call center og fælles funktioner – og samtidig tilbyde dig deltagelse i en arbejdsplads med fokus på udvikling og trivsel.

Ansættelse tilbydes efter gældende overenskomst.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest mandag d.13.december 2021 kl. 9, på mailadresse mbrat@tandreguleringen.dk.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om stillingen og virksomheden, kan du kontakte Mette Bratlann, direktør for Tandreguleringen, på mobil 41 73 84 50 eller på mbrat@tandreguleringen.dk.

Fakta om Tandreguleringen:

Tandreguleringen er en fælleskommunal institution, der blev etableret pr.1.1 2012. Tandreguleringen er dannet af seks kommuner: Albertslund, Brøndby, Hvidovre, Ishøj, Tårnby og Vallensbæk.  Tandreguleringen har et patientunderlag på ca. 44.000 unge og børn.

Der er to klinikker – i Albertslund på Stationstorvet 12, 2620 Albertslund – og i Hvidovre på Bødkerporten 6B, st., 2650 Hvidovre.  Der er 12 units i Hvidovre og 5 i Albertslund. Der er digitalrøntgen, 3D og digitalfoto samt anvendelse af skanner. Tandreguleringen har derudover eget tandteknik laboratorium.

Åbningstider

Mandag – Torsdag
08:00 – 16:00

Fredag
08:00 – 14:00

Telefontider

Mandag – Fredag
08:30- 12:00