Hvordan kommer vi i gang?

Start på tandregulering

Den kommunale tandpleje registrerer tandstillingens udvikling hos dit barn ved hver regelmæssig undersøgelse. Hvis det viser sig, at dit barn udvikler en tandstillingsfejl, bliver der tilbudt konsultation hos en specialist i tandregulering. Konsultationen foregår på dit barns sædvanlige tandklinik. Nogle tandstillingsfejl skal rettes tidligt, mens andre først kan rettes senere, når alle mælketænder er skiftet. Det betyder, at enkelte børn skal ses af specialtandlægen tidligere end andre.

Tandplejeklinikken giver besked med hjem om resultatet af undersøgelsen.
Hvis den første tandreguleringsundersøgelse på tandplejens tandklinik viser et behov for behandling eller observation, vil barnet blive tilbudt en mere detaljeret undersøgelse på en af vores to tandreguleringsklinikker, enten i Hvidovre eller Albertslund.

Her møder du og dit barn en af vores specialtandlæger og det øvrige personale på klinikken til en indledende konsultation og forundersøgelse. Her vil specialtandlægen tage stilling til om der er behov for behandling og hvornår det evt. vil være optimalt at behandle. Aftalen varer 15-30 minutter.