Samarbejdsppartner

Samarbejdspartner

Tekst kommer snart…

 
 

Tandreguleringen: Forundersøgelse/optagelse af studiematerielle (aftryk, røntgenbilleder og fotos).Derefter lægger specialtandlægen en behandlingsplan ud fra studiematerialet og I bliver indkaldt til en ny samtale, hvor behandlingsplanen fremlægges og i tager stilling til ja/nej tak til behandling

Hvis I har besluttet jer for at acceptere tandlægens behandlingsforslag, vil behandlingen sættes i gang. Der aftales tider til aftryk og påsætning af bøjle, hvor man ofte skal møde på klinikken flere gange med kortere intervaller.

Retentionsperiode – i denne fase fastholdes tænderne i den opnåede placering. Når behandlingsresultatet er opnået overgår man til retentionsfasen, hvor det gælder om at fastholde tænderne i den opnåede position. Her kan der både benyttes aftagelige eller faste holdebøjler eller en kombination.

Kære patienter og forældre som har tid på vores klinik i Albertslund

Hvis I skal besøge vores klinik i Albertslund. Skal I være opmærksomme på at, i forbindelse med ombygning af Albertslund centrum, kan indgangen fra Stationstorvet 12, ikke benyttes fra d. 8. februar 2021.
Den midlertidige tilgang til vores klinik bliver via Vognporten - som ligger langs togbanen, se kort og billede.